تفاوت موزارلا با پنیر پیتزا پروسس

لواس نه برادرلواس
308 بازدید

موزارلا و تفاوت آن با پنیر پیتزا پروسس

شاید برای شما هم این سوال پیش آمده باشد که تفاوت بین موزارلا (پنیر اصلی پیتزا) و پنیر پیتزا پروسس در چیست؟

موزارلا (موتزارلا mozzarella) از شیر گاو (در نوع اصلی از شیر گاومیش) تولید می شود. گرچه در فرایند تولید هر دو نوع موزارلا، شیر کامل به مصرف می رسد اما پنیر موتزارلایی که از شیر کامل و پرچرب گاومیش نیز به دست می آید در مقایسه با پنیرهایی که از شیر گاو به دست می آیند، کمی چرب تر است.

شیر بعد از مایه زنی به پنیر تبدیل شده و پنیر حاصله بلافاصله تحت یکسری فرایندها به پنیر موتزارلا mozzarella یا همان پنیر پیتزا اصلی تبدیل می شود. کیفیت شیر بعنوان تنها ماده اولیه پنیر موزارلا تاثیر بسیاری بر روی طعم و عطر پنیر دارد. شیر تازه با کیفیت بالا (بسته به نوع تغذیه گاو) سبب تولید پنیری خوش طعم و معطر می‌شود. در فروشگاه لوآس می توانید هم موزارلا تازه و هم موتزارلا ی فریز شده (رنده، ورقه ای و قالبی) را تهیه نمایید.

نیر موزارلا به دلیل نداشتن مواد افزودنی و نحوه روش تولید ، طعم بسیار متفاوتی با پنیر پیتزای (پروسس) عمل‌آوری شده دارد.

پنیر پروسس از مخلوط یک یا چند نوع پنیر مختلف (با درجه های رسیدن متفاوت) و یا چربی های گیاهی با پنیر اولیه به عنوان ماده اصلی و افزودن امولوسیون کننده مجاز و حرارت دادن مخلوط در شرایط مناسب (هم زدن و به دست آمدن مخلوط یکنواخت) تولید می شود.

تولید پنیر پروسس عملا به صورت صنعتی شکل گرفت. پنیر پروسس از یک غذای ملی سوئیسی بنام فوندو منشاء گرفته است. تولید پنیر پروسس از سال 1912 در اروپا رایج گردید. پنیرهای پروسس به صورت مستقل در آمریکا از سال 1917 توسط کرافت، کسی که برای تهیه پروسس چداری، سیترات ها و فسفات ها را به عنوان مواد امولسیون کننده مورد استفاده قرار داد، آغاز گردید.

طبقه بندی این گونه پنیر ها متعاقبا با افزودن انواع پنیرهای مختلف و همچنین با افزودن سایر اجزا مواد لبنی و غیر لبنی برای تولید پنیر پروسس میسر گردید و تفاوت آنها در قوام، طعم، اندازه و شکل می باشد.

تولید کنندگان ادعا می کنند که در ایران دو نوع پنیر پروسس تولید می شود، در اولی به پنیر اصلی تنها کره و پنیرهای دیگر اضافه می شود و افزودنی های گیاهی ندارد و دومی پنیر آنالوگ است.

پنیر های آنالوگ به گروهی از پنیرها اطلاق می شود که با جایگزین کردن چربی شیر با روغن های گیاهی و استفاده از سایر منابع پروتینی (کازئین وکازئینات) تولید شده و ترکیبات اولیه این پنیر را تشکیل می دهند.

پنیر پروسس نسبت به پنیر موزارلا ارزان تر می باشد. بیشتر پنیر پیتزای عرضه شده در ایران به این روش تولید می شود.

دسته بندی بلاگ
اشتراک گذاری

Related Posts

دیدگاهتان را بنویسید

بازگشت به بالا
39+ محصولات
0+ سفارشات تکمیل شده
12+ کاربران
5+ مطالب وبلاگ
پاسخگوی شما هستیم
سبد خرید
هیچ محصولی در سبد خرید نیست.
ورود به سایت