معرفی انواع پنیر پیتزا

لواس نه برادرلواس
328 بازدید
اشپزی با پنیر پیتزا

انواع پنیر پیتزا

آشنایی با ۹ پنیر پیتزای کش دار

 

پنیر های پیتزا اغلب از شیر گاو درست می شوند، و این پنیر ها معمولا به رنگ سفید هستند و گاهی رنگ ان ها مایل به شیری می باشد، این پنیر های پیتزا به صورت نیمه جامد هستند، و بسیار لذیذ می باشند، پنیر پیتزا در کل به دو حالت تهیه می شود، یکی اینکه موزارلا باشد که در واقع پنیر پیتزای اصلی است و بسیار مورد استفاده قرار می گیرد و دیگری پنیر پروسس است که از چربی لبنیات ساخته می شود.

دارای ۱۵ درصد چربی می باشد این پنیر های پروسس که اگر محصولات گیاهی در تهیه ان به کار برده شود که پروتیین ان ۱۷ درصد می شود. حال می خواهیم با ۹ مدل پنیر پیتزا اشنا شویم که از بهترین ها بوده و بسیار پیتزا را خوشمزه می کنند. یکی از این پنیر پیتزا ها ، پنیر پارمسان است که، این پنیر از قدیم الایام در کشور ایتالیا تهیه می شده است، و به دو حالت جوان و کهن تقسیم می شود که نوع کهن ان ارزش غذایی بالایی داشته و کیفیت بهتری دارد. پنیر پارمسان را می توان در انواع خوراک ها مورد استفاده قرار داد، مثل پاستا، و انواع غذاهایی که در فر ساخته می شوند.

نوع دوم پنیر پیتزا، پنیر چدار می باشد که در واقع از تکه های شیر تهیه شده است، این پنیر دو حالت دارد که نوع پرتقالی رنگ ان گران تر است و و در واقع این پنیر ۴۸ درصد چربی خشک دارد. پنیر نوع سوم، پنیر پیتزای توفو می باشد که اصلا کلسترول ندارد و از شیر سویا تهیه می شود، و چربی ان از نوع خوب است،این پنیر خواص بی نظیری دارد، و می توان از ان در سالاد و هنگام وعده صبحانه استفاده کرد.

پنیر بعدی، پنیر گودا می باشد که خاستگاه ان کشور هلند است، و در واقع اولین بار در شهر کوچکی در این کشور از شیرخام تهیه شده است، اما بایستی گفت که امروزه این پنیر را از شیر پاستوریزه تهیه می کنند و چربی ان در واقع ۴۸ درصد است. یکی دیگر از موارد مصرف این پنیر بر روی انواع خوراکی هاست که در داخل فر به خوبی ذوب می شود و شکل غذا را دلچسب تر می کند.

نوع دیگر از این پنیر ها پنیر موتزارلا می باشد که این پنیر هم در کشور ایتالیا تولید می شود و از شیر گاو می باشد و به دلیل اینکه زود ذوب نمی شود از ان می توان در انواع سالاد ها و در کنار سبزیجات استفاده کرد. نوع دیگر از این پنیر ها پنیر بوترکیزه است که ساخته شده ی المان است و درصد های متفاوتی از چربی ها را دارد و علاوه بر پیتزا می توان ان را در سالاد و انواع خوراکی ها استفاده کرد. پنیر فتا پنیری است که خاستگاه ان بلغارستان و یونان می باشد اما در کشور ایران هم مدلی از ان تهیه می شود و از ان در غذاهای سرد هم می شود استفاده کرد.

پنیر پروولون نوع دیگری از این دست پنیر ها می باشد،که طعم های مختلفی دارد مثل دودی، شیرین که کش می اید و بسیار لذیذ است، و می توان از ان در انواع غذاها استفاده کرد و در کنار ان از چاشنی ها هم بهره برد.

دسته بندی بلاگ
اشتراک گذاری

Related Posts

دیدگاهتان را بنویسید

بازگشت به بالا
39+ محصولات
0+ سفارشات تکمیل شده
12+ کاربران
5+ مطالب وبلاگ
پاسخگوی شما هستیم
سبد خرید
هیچ محصولی در سبد خرید نیست.
ورود به سایت